L'Escola de Lleure "Viu l'estiu" arrenca amb 70 infants inscrits

06/07/2020

L'Escola de Lleure "Viu l'estiu" arrenca amb 70 infants inscrits

Una setantena d’infants d’entre 3 i 12 anys participaran aquest mes de juliol a l’Escola de Lleure «Viu l’estiu» que s’ha iniciat aquest dilluns 6 de juliol amb l’objectiu d’oferir, durant quatre setmanes, activitats d’oci i esportives als infants i joves.

La programació està dissenyada amb activitats que es puguin dura a terme principalment a l’aire lliure o en espais amplis com són excursions a la natura o visites culturals al municipi, jocs i esports, tallers i activitats d’expressió corporal, entre moltes altres. 

Les activitats es realitzen a les instal·lacions de l’Escola Beat Bonaventura que s’han habilitat per poder desenvolupar la programació amb totes les mesures de seguretat exigides. 

Una edició marcada per la Covid-19

El context d’excepcionalitat derivat de la crisi sanitària de la COVID-19 ha requerit que l’Ajuntament de Riudoms adapti el funcionament i el programa d’activitats de l’Escola de Lleure per tal de minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants i equip de monitors i monitores. 

Per aquest motiu, i seguint els criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu estiu 2020 i el Protocol específic per a casals d’estiu que ha publicat la Generalitat de Catalunya, la proposta d’enguany compta amb diverses indicacions addicionals com són la divisió dels infants i joves en grups de convivència de 10 membres com a màxim i l’accés a les instal·lacions de manera esglaonada, entre altres mesures de salut i higiene personal.