Lliurament dels premis de la Ruta Tapes Gaudí

09/04/2019

Lliurament dels premis de la Ruta Tapes Gaudí

L’alcalde, Sergi Pedret, i la regidora de Comerç, Eugenia Montalvo, han lliurat els premis de la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí a la sala de plens de l’Ajuntament. En l’edició d’aquest any de la Ruta de Tapes Gaudí, s’han repartit els següents premis:10 vals de 30 € per consumir als establiments participants (un per cada establiment); 1 Premi estrella valorat en 200 € i 1 val de 30 € per gastar a qualsevol establiment de la ruta (en la modalitat del Concurs de xarxes socials).

Premi a la millora tapa

D’altra banda, també es van lliurar els tres premis als establiments que han destacat per la seva millor tapa i que voten les persones que han provat totes les propostes participants en la ruta. La votació dels clients ha atorgat el premi a la millor tapa a la Cafeteria D'Acord que va presentar la tapa anomenada «Pernil Escarxofat». El segon premi, ha anat a parar a l’establiment Atura't amb la tapa «Timbal de Galta de Porc» i, el tercer premi ha presentat un empat: el restaurant Sake Sushi amb la tapa «Mar i Terra» i Braseria Sant Antoni amb la proposta «Trenka-These».

Èxit de la ruta

Els 10 establiments de la ruta han venut 9.654 tapes durant els dos caps de setmana de durada de l’esdeveniment. El primer cap de setmana es va tancar amb 4.404 tapes i, el segon, amb 5.250 consumicions. Els 10 establiments participants són Sake Sushi, Atura’t, Bar Pepe 2, Katacrep, K l’Eva, Pizzeria Caprici, Braseria Sant Antoni, La Confiteria, Bar Casal i Cafeteria D’acord.