Més de 1.200 joves visitaran Riudoms per participar en una trobada d’esplais

13/03/2019

Més de 1.200 joves visitaran Riudoms per participar en una trobada d’esplais

Més de 1.200 adolescents i joves es reuniran el cap de setmana del 16 i 17 de març a Riudoms en el marc de la TrocaJove, la trobada anual d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés.

Durant aquests dos dies, nois i noies d’entre 15 i 18 anys, acompanyats dels monitors i monitores dels seus esplais compartiran experiències, establiran nous lligams i crearan espais de convivència en un entorn festiu, lúdic i formatiu.

Sota el lema “Tic-tac,TU!”, la trobada girarà al voltant del la gestió del temps. És per això que durant tota la tarda de dissabte es podrà assistir a diverses xerrades que enfocaran el tema des de diverses àmbits com les xarxes socials, la necessitat de voler-ho tot de manera immediata, el temps que dediquen a altres persones, a nosaltres mateixos i fins i tot al nostre planeta, etc.

La Fundació Pere Tarrés és l’entitat de lleure més gran de Catalunya que aplega, a través del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans, 199 centres d’esplai a Catalunya i Mallorca acollint prop de 22.500 infants, adolescents i joves gràcies a la tasca educativa i voluntària d’uns 4.300 monitors i monitores.