Nou programa de formació per a empresaris i emprenedors

08/05/2018

Nou programa de formació per a empresaris i emprenedors

A partir de dijous vinent i durant el mes de maig i de l’octubre, la regidoria de formació de l’ajuntament de Riudoms posa a disposició set cursos de formació pràctica per emprendre, per crear empresa, per reorientar el negoci i per comunicar millor, adreçat a empresaris i emprenedors, i també al públic en general.

La formació serà impartida per tres professionals experts en l’assessorament a empreses ene ls camps del màrqueting, la comunicació i el desenvolupament personal. El primer curs «Fotografia per a web i xarxes socials» es donarà el proper dijous 10 de maig a la tarda, i anirà a càrrec del Beatriz Durán, psicòloga i formadora, extècnica municipal i de la Diputació de Tarragona com a prospectora empresarial i tècnica d’emprenedoria, i experta en desenvolupament personal, emprenedoria i orientació laboral.

Ivan Rodon, periodista, comunicador i formador, director de comunicació a Vilaniu Comunicació SL i expert en comunicació Offline i Online, màrqueting 2.0, web i xarxes socials; serà l’encarregat de formar els assistents en el curs “Facebook i Instagram per a empresaris”.

I l’enginyer i màster en Direcció Estratègica d’Empresa, Ivan Utgé, serà l’encarregat de dirigir dues sessions interactives amb metodologies innovadores per a l’anàlisi i reorientació de negoci. Al maig, farà servir el mètodes «Lean Start Up» al maig i «Design Thinking» a l’octubre.

Tots els cursos són gratuïts, però tenen places limitades. Les persones interessades es poden inscriure presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, al carrer Major, 52, de 9 a 14 h. de dilluns a divendres, o trucant al número de telèfon 977 850 350. També ho poden fer per correu electrònic, escrivint a premsa@riudoms.cat.

Documents associats: