Obertes les inscripcions per a la segona edició de la "Supernit a les biblioteques"

10/05/2019

Obertes les inscripcions per a la segona edició de la "Supernit a les biblioteques"

La Biblioteca Pública Municipal Antoni Gaudí participarà, després de la bona acollida de l’any passat, en la segona edició de la «Supernit a les biblioteques» el proper divendres 31 de maig a les 8 del vespre. 

En aquesta edició, més de 270 biblioteques de Catalunya oferiran conjuntament aquesta activitat, multitudinària i gratuïta, especialment dissenyada per a l’ocasió per ajudar la família del Super3 a posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats clàssics dels contes. 

Aquesta iniciativa, impulsada conjuntament pel Super3, el Departament de Cultura i les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, té per objectiu promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil. 

Inscripcions 

Tots els nens i nenes que vulguin participar en la «Supernit a les biblioteques» cal que s’inscriguin prèviament i presencialment a la Biblioteca, ja que les places són limitades. 

Activitat prèvia

El dissabte 25 de maig, a les 11.30 h, la Biblioteca oferirà un taller de manualitats relacionat amb l’aventura d’aquest any per tal de preparar-nos per la «Supernit». 

Més informació: http://biblioteques.gencat.cat/supernit