Onze centres s'apunten al "Teatre per a escoles"

26/03/2018

Onze centres s'apunten al "Teatre per a escoles"

El programa «Teatre per a escoles» del Teatre Auditori Casal Riudomenc ha tancat la temporada amb la participació de 1.133 alumnes d’onze escoles diferents del municipi i de la resta de la comarca del Baix Camp. La temporada 2018, concentrada per primer cop en un sol mes, ha  programat tres funcions de l’obra «El Petit Dalí», a càrrec de la companyia Viu el Teatre, per a alumnes de P2 a 2n de primària; i una funció de l’obra «La Botigueta» de la companyia Tanaka Teatre, per a alumnes de 3r fins a 6è de primària.

Aquesta experiència pretén introduir el coneixement i el gust pel teatre per als alumnes més petits, d’entre 3 i 12 anys, i persegueix l’objectiu de descobrir l’art de les emocions amb propostes de qualitat i innovadores que obren les portes de la imaginació, el debat, la reflexió i l’aprenentatge. Enguany hi han participat 11 escoles de Riudoms, Montbrió del Camp, Castellvell del Camp, Les Borges del Camp, Vinyols i els Arcs, Almoster, Alforja, Reus i Maspujols.

El programa «Teatre per a Escoles» té 7 anys de trajectòria. L’experiència teatral per a alumnes de les escoles de Riudoms i del seu entorn va néixer el 2012 i s’ha celebrat ininterrompudament fins aquest passat mes de març. Durant aquest període de temps ha programat un total de 30 funcions, amb 8.504 espectadors acumulats en 7 anys i amb una mitjana de més de 1.200 espectadors per temporada.