Presentació 6a. Jornada Futbol Femení a Tarragona

27/04/2018

Presentació 6a. Jornada Futbol Femení a Tarragona

La FCF celebrarà el proper 1 de maig a Riudoms la sisena jornada de futbol femení per promoure aquest esport entre noies de 6 a 14 anys.

La presentació de la Jornada a Tarragona ha estat a càrrec del Secretari de Junta i delegat a Tarragona, Josep Vives; acompanyat del representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, de l’alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, del regidor d’esports de Riudoms, Carles Garcia, de la Regidora de Joventut, Maria Cros, del sotsdelegat FCF a Tarragona Rafael Pinedo i del coordinador de les seleccions comarcals a Tarragona, Joan “Rufino” Ferraté.
 
Les jugadores de la selecció catalana sub 18, Maria Subies, i  l’Emma Martin, de la selecció catalana sub 16, han fet d’embaixadores de la Jornada, com a exemple de progressió en el mòn del futbol. El proper 1 de maig també col·laboraràn en la Jornada que es realitzarà al Complex Esportiu Tarragona de Riudoms.
 
Josep Vives ha explicat que “seguim apostant pel futbol femení, com demostra l’iniciativa #orgullosa i el creixement de les llicències, així com l’éxit de la Jornada any rera any, en el que oferim un espai on totes les noies de 6 a 14 anys poden tenir el seu primer contacte amb el futbol. La promoció d’aquest tipus d’iniciatives és cabdal per seguir fent gran el futbol femení, i desde la Junta Directiva de la FCF estem totalment abocats i donant suport a eixamplar el futbol base femení, donant suport a tots aquells clubs que acceptin el repte”.

Cal destacar així mateix el suport i la col·laboració mostrats per l'Ajuntament de Riudoms i la Representació Territorial de l'Esport, completament alineats amb el projecte #orgullosa.