Programa d'actes de les Festes del Beat Bonaventura - Quinquennals 2016

17/11/2016

Programa d'actes de les Festes del Beat Bonaventura - Quinquennals 2016

Aquest cap de setmana començaran els actes que donaran el tret de sortida a les Festes del Beat Bonaventura. Enguany són quinquennals i, per tant, els carrers del poble lluiran guarnits per a l’ocasió.

Més enllà dels diversos actes religiosos, també es duran a terme altres activitats culturals i festives. El divendres 25 de novembre, es farà l’entrega dels Premis Arnau de Palomar en l’edició del 2016. L’endemà tindrà lloc el reconeixement al fotògraf Víctor Martínez Cisterna per la cessió del seu fons fotogràfic; al migdia hi haurà la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Reus Jove a la plaça de l’Església; i, a la nit al Local Jove, es farà la 4a Movember Beat Party per recaptar fons contra el càncer de pròstata i testicular. El mateix dia, i al Casal Riudomenc, es representarà l’obra «Avui no sopem» de Jordi Sànchez.

Durant el matí del diumenge 27 de novembre, se celebrarà l’Homenatge a la Vellesa amb una missa en honor als homenatjats, on hi actuaran els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Riudoms, i un dinar de germanor. Al vespre, tindrà lloc l’espectacle pirotècnic acompanyat amb música de bandes sonores que posarà el punt final a aquestes festes quinquennals.

Per als més petits, a partir del divendres 18 de novembre podran gaudir d’atraccions a la plaça de la Palmera i el dilluns 28 a la tarda, hi haurà cinema infantil al Casal Riudomenc amb la projecció de la pel·lícula d’animació «Buscant la Dory». L’entrada és lliure.

Documents associats: