Programació Formació 2018-2019: dilluns 17 s'obren les inscripcions.

12/09/2018

Programació Formació 2018-2019: dilluns 17 s'obren les inscripcions.

El programa de formació de cursos, tallers i xerrades 2018-2019 ofereix un total de 39 activitats

Aquestes activitats es distribueixen de la següent manera: 15 activitats són gratuïtes i inclouen cursos de Manualitats, Formació, Salut i Benestar i Envelliment Actiu i de Qualitat. La resta són activitats incloses en el programa de les Aules d'Extensió Universitària per a majors de 55 anys.

Inscripcions

El període d’inscripcions comença el dilluns 17 de setembre i finalitzarà tres dies abans de l’inici del curs o fins que les places quedin exhaurides. Les inscripcions es formalitzen presencialment a l’Oficina d’atenció a la ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Riudoms, de dilluns a divendres de les 9.00 h a les 14.00 h i els dilluns de les 17.00 h a les 19.30 h, sempre per la persona interessada.

La novetat d'aquest any és la possibilitat de fer l'inscripció en línia a través d'aquest ENLLAÇ (excepte les Aules d’Extensió Universitària, que s’hauran de fer obligatòriament de forma presencial a l’OAC).

Les activitats del programa són gratuïtes, excepte les Aules d’Extensió Universitària. Les persones interessades han de tenir en compte que totes les activitats tenen places limitades. Per tal de millorar el funcionament dels cursos, cada persona podrà inscriure's a un màxim de tres activitats. En el cas que una persona estigui interessada en una fer alguna activitat més, se l'inclourà en una llista d'espera i si hi ha places lliures se l'inscriurà en el curs. 

Ubicació

Mentre l’edifici de les Escoles Velles estigui en obres, les activitats es faran a la Casa de Cultura i a l’Epicentre Gaudí. La regidoria de Formació informarà amb antel·lació qualsevol canvi o novetat al respecte.