Reunió de treball de l’Alcalde Sergi Pedret amb el secretari d'Infraestructures

07/05/2019

Reunió de treball de l’Alcalde Sergi Pedret amb el secretari d'Infraestructures

L'alcalde, Sergi Pedret, s'ha reunit amb el Secretari General d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavin, per fer un repàs dels projectes en marxa i per parlar de futures inversions al municipi. La reunió s'ha celebrat a l’ajuntament i també hi ha participat la Delegada de Tarragona del Departament de Territori i Sostenibilitat, Trinitat Castro, i el regidor d'Hisenda, Jordi Domingo. 

Durant la reunió, l'Alcalde ha tornat de reivindicar una rotonda per a la connexió de la carretera de Montbrió amb la T-310, així com diverses actuacions de millora per a una millor connexió de la mobilitat urbana i interurbana. Posteriorment, els quatre participants en la reunió s'han traslladat al Barranc del Portal, per tal de visitar l'espai on properament s'hi executaran les obres de construcció d’una escullera i un canal soterrat amb una inversió de més de 100.000 euros. Aquesta actuació, que s’iniciarà en breu, permetrà fer front als episodis de pluges fortes i evitar danys als vehicles i habitatges d’aquest sector del poble travessat per aquesta riera.

L'Alcalde, Sergi Pedret, continuarà els contactes amb responsables del Govern de la Generalitat de Catalunya per tal d'assegurar un nivell d'inversions suficient per millorar les infraestructures i equipaments de Riudoms durant els propers anys.