Reviu Les Places 2015

26/06/2015

Reviu Les Places 2015

Us adjuntem el programa d'actuacions del Reviu Les Places 2015

GAUDI'M presenta MARE MEVA! Dimecres 8 de juliol, a les 22.00 h, a la Plaça de l'Església “Mare Meva" és una adaptació del musical internacional "Mamma Mia" adaptat a la nostra terra, amb la nostra llengua i el nostre sentit de l'humor. Aquesta és una comèdia romàntica que té lloc en un racó aïllat de Menorca, de difícil accés per a la majoria de turistes, on només hi arriben aquells que es deixen guiar pel seu cor. On la més forta és la més feble i la més petita és la més gran; on l'amor de debò, ni el temps no l'esborra, i on no necessitem demostrar res sinó mostrar-nos tal com som.

PEYU presenta JO TINC UN AMIC QUE... Dimecres 15 de juliol, a les 22.00 h, a la Plaça de la Palmera JO TINC UN AMIC QUE... és una expressió característica i comuna a tots els monòlegs. Aviat la mateixa expressió saltarà dels escenaris monologuistes a la vida real i es convertirà en: jo tinc un amic que… fa monòlegs. I és que cada vegada hi ha més monologuistes per metre quadrat que intenten analitzar la nostra vida. En aquest cas ens trobem davant d’una hora d’espectacle en un format entre l’stand-up i el monòleg teatral que troba el seu punt còmic precisament qüestionant-se els tòpics de la comicitat. L’espectacle ha passat per la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol prorrogant-se en dues ocasions i amb una molt bona acollida per part del públic i la crítica.

TOOM-PAK presenta RECICLART 2.0 Dimecres 22 de juliol, a les 22.00 h, a la Plaça de Sant Antoni​ ​Reciclart 2.0 és un espectacle trepidant, innovador, en el què l'emoció provocada per la sincronia rítmica de les seves coreografies i la música de percussió es fon amb la sorpresa que causen els instruments fets amb elements procedents del reciclatge, com bidons, canonades, llantes, cubells, bastons, ampolles..., convertits tots ells en portadors de vigorositat, felicitat i emoció trepidant. Llum, color i ritme donen forma a un espectacle actual, fresc i capaç de fer vibrar intensament.​

Documents associats: