Riudoms aconsegueix prop de 6.000 € per a La Marató de TV3

16/12/2019

Riudoms aconsegueix prop de 6.000 € per a La Marató de TV3

Riudoms ha aconseguit recaptar 5.879,98 euros, organitzant una sèrie d’activitats abans i durant el Mercat de Nadal que ha tingut lloc aquest cap de setmana, i que es destinaran a l’edició d’enguany de La Marató de TV3 dedicada a les malalties minoritàries.

Les diferents activitats organitzades, en el marc del Mercat de Nadal, han recaptat un total de 3.262,61 euros. Aquestes activitats són la bossa de garrofes pels tions, la tassa de brou calent, el got de xocolata calenta, els tallers de manualitats a càrrec de La Cometa i de Lilien «Cor Made», i el Bingo Solidari que va ser possible gràcies als obsequis cedits per part dels comerços i entitats locals.

Les activitats que han organitzat diverses entitats del poble, com la Llar d’Infants Picarols, l’AMPA Escola Beat Bonaventura, l’Associació de Dones Bella Llar, l’AMPA Escola Cavaller Arnau i l’Esplai del Casal Riudomenc, han reunit un total de 2.617,37 euros.

La xifra és provisional, ja que encara queden per fer algunes activitats previstes en els pròxims dies per part del Club Patí Riudoms, el Club Pàdel i Tennis Riudoms i Els Pastorets de Riudoms, que faran augmentar la xifra final de diners aconseguits per a La Marató de TV3 a Riudoms.