Riudoms, ciutat infinita

18/05/2018

Riudoms, ciutat infinita

El proper diumenge 3 de juny, Riudoms acollirà dues activitats educatives per a infants a partir de 0 anys.

L'Epicentre Gaudí, situat al Raval de Sant Francesc, serà la seu dels jocs educatius "Città Infinita", en italià "ciutat infinita", per a nens i nenes a partir de 4 anys, i "Prohibit no tocar", per a nadons i infants de 0 a 3 anys.

La "Città infinita" és un joc familiar per dissenyar espais urbans utilitzant restes de materials industrials, principalment fusta, on els participants cooperen per construir una ciutat seguint les idees, la creativitat i la inspiració de cadascú.

"Prohibit no tocar" és un joc educatiu sensorial per als més petits. és un espai de joc lliure dissenyat a la mesura de les necessitats, interessos i habilitats dels nadons i infants de fins a 3 anys, on s'estimula el seu instint natural de tocar i explorar amb tots els sentits. Les instal·lacions estan pensades no només per tocar-les, sinó també per viure-les i transformar-les amb les mans, el coneixement i la fantasia.

Les places són limitades. Les activitats es realitzaran en grups reduïts i en diferents horaris. Al matí a les 10 o a les 12 hores, i a la tarda a les 16.30h.

Les persones interessades en participar han d'inscriure's prèviament del 21 al 31 de maig.

Ho poden fer a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, carrer Major 52, de dilluns a divendres de 9 a 14h, i els dilluns fins finals de maig, de 17 a 19.30h. També poden trucar al telèfon 977 850 350.