Riudoms recapta més de 6.000 euros per a La Marató TV3

19/12/2018

Riudoms recapta més de 6.000 euros per a La Marató TV3

El cap de setmana passat, Riudoms va aconseguir recaptar 6.357,28 euros, organitzant una sèrie d’activitats abans i durant el Mercat de Nadal que es va celebrar a la plaça de l’Església. La gent de Riudoms vam demostrar el nostre esperit solidari i generós a l’hora de recollir diners per a la investigació del Càncer, l’objectiu de l’edició d’enguany de La Marató de TV3.

Les activitats organitzades per l’ajuntament en el marc del Mercat de Nadal van recaptar un total de 3.133,14 euros. Entre d’altres, es va organitzar un Taller de Centres de Taula, una Caminada Solidària i la venda de brou calent, i de garrofes per alimentar el tió. L’activitat que més participació i més recaptació va fer va ser el Bingo del diumenge de Mercat de Nadal, que va assolir un total de 2.020 euros. Els establiments comercials i les entitats van fer possible aquesta activitat cedint generosament els premis del Bingo, entre les quals hi havia una samarreta autografiada del jugador del FC Barcelona, Sergi Roberto.

Les activitats organitzades per diverses entitats del poble, entre les quals hi havia les AMPA i escoles del Beat Bonaventura i del Cavaller Arnau, la Llar d’Infants i l’Associació de Dones Bella Llar i iniciatives com Lilien «Cor Made», Tallers Solidaris La Cometa i una Caminada a Prades, van aconseguir reunir un total de 3.224,14 euros.

Les iniciatives en favor de La Marató de TV3 continuen celebrant-se aquest dies al nostre poble. El Club Patí Riudoms té prevista una activitat aquest cap de setmana, el que permetrà augmentar la xifra final de diners recaptats.