Riudoms revalida les tres Flors d'Honor de Viles Florides

08/10/2018

Riudoms revalida les tres Flors d'Honor de Viles Florides

El passat 6 d'octubre, el regidor de Serveis Públics, Sergi Pedret, acompanyat dels responsables tècnics de la regidoria, va participar al lliurament dels guardons en el marc de la gala de les "Viles Florides".

Aquest esdeveniment de Viles Florides es va celebrar a Vila-seca, on es van lliurar els guardons 'Flors d'Honor', que reconeixen la labor dels consistoris municipals a l'hora de crear i tenir cura de les zones enjardinades o espais verds dels seus municipis.

Riudoms ha obtingut el guardó amb tres flors d'honor, mantenint així la categoria assolida en els darrers anys, a través de campanyes com el repartiment de torretes de flors al mes de maig per a guarnir balcons i finestres, i a la feina constant d'ajardinament i manteniment que durant tot l'any realitza la Brigada Municipal.

Aquest acte va ser presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; companyada pel president de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), Sito Vilarrubla; i va comptar amb la presència de la majoria dels alcaldes i alcaldesses o regidors i regidores dels 130 municipis que participen en aquest moviment.

El moviment de Viles Florides és un organisme que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

(Galeria de fotografies: Alba Mariné / Ajuntament de Riudoms).