Sergi Pedret elegit alcalde pel Ple Municipal de Riudoms

01/12/2018

Sergi Pedret elegit alcalde pel Ple Municipal de Riudoms

Avui, a la una del migdia, el Ple Municipal de Riudoms ha elegit alcalde el regidor Sergi Pedret Llauradó. Pedret ja exercia l’alcaldia en funcions des del passat 21 de novembre quan el ple municipal va acceptar la renúncia de l'exalcalde, Josep M Cruset, per poder assumir les seves responsabilitats com a president del Port de Tarragona. L'Eugenia Montalvo Marín, que substitueix Cruset en el ple municipal, ha pres possessió de l’acta de regidora pocs minuts abans de l’elecció de l’alcalde.

Pedret ha resultat elegit amb els 9 vots del seu grup municipal i els 4 vots en blanc dels grups de l’oposició. En el seu discurs, el nou alcalde ha destacat els avanços realitzats pel Govern Municipal en matèria d’equipaments i serveis, però també ha senyalat que «queda feina per fer i això em motiva, i ens motiva a l’Equip de Govern, per a aixecar-nos cada dia per seguir treballant en benefici del nostre poble; per fer un poble on -junts- continuem transformant les mancances en oportunitats».

Sergi Pedret, fins ara regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica, té 35 anys d’edat i suma més de tres anys d’experiència davant d’unes de les regidories clau d’aquest mandat municipal 2015-2019. És empresari del sector comercial de subministraments industrials, casat i pare de dues filles, i és una persona molt activa en el teixit associatiu de Riudoms i molt implicada en moltes iniciatives locals que el fan un gran coneixedor de la realitat social de Riudoms.