S'inicia un cicle de xerrades i tallers per a la prevenció en violències de gènere

04/08/2020

S'inicia un cicle de xerrades i tallers per a la prevenció en violències de gènere

L’Ajuntament de Riudoms organitza un cicle de xerrades i tallers sobre prevenció i sensibilització en temes de violència de gènere, que s’iniciarà la propera setmana i es durà a terme els propers mesos. Les activitats van dirigides a membres d’entitats, professionals de l’educació, famílies, persones que tenen contacte directe amb joves, així com també als i les joves que volen saber una mica més sobre aquesta temàtica.

Les xerrades o tallers, que aniran a càrrec de professionals en prevenció de violència de gènere, són gratuïts i es realitzaran en grups reduïts. El primer taller del Cicle de Prevenció en Violències de Gènere, titulat “Repensem l’educació”, es realitzarà el proper dimecres 12 d’agost a la Sala d’actes del Centre d’Entitats i Formació Les Escoles Velles. Per participar-hi, cal inscriure’s a joventut@riudoms.cat , indicant el nom i cognoms i la sessió a la que es vol assistir.

Les activitats que seguiran aquest primer taller i que formaran part del mateix Cicle tractaran la sensibilització de gènere a través de l’art i de la música. El Cicle de Prevenció en Violències de Gènere s’organitza des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Riudoms i està subvencionat pel Pacto d’Estado contra la Violencia de Género el Ministeri d’Igualtat.