S’ofereixen cursos de català per a persones nouvingudes

04/03/2020

S’ofereixen cursos de català per a persones nouvingudes

L’Ajuntament de Riudoms i el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp organitzen dos cursos de llengua dirigits a persones immigrades majors de 16 anys i amb necessitat de conèixer el català.

En concret, es tracta del curs oral de català «Ep! Escolta i parla», adreçat a persones adultes no alfabetitzades o amb poca formació acadèmica perquè puguin resoldre les necessitats de la vida quotidiana en català, i del Curs d’alfabetització per a persones que no saben llegir ni escriure o que tenen poc coneixement de la llengua catalana.

El curs «Ep! Escolta i parla», d’una durada de 45 hores, tindrà lloc del 4 de maig al 9 de juny de 2020 i les classes seran de dilluns a dijous de les 9.30 h a les 11.30 h.

El Curs d’alfabetització, de 120 hores, es farà de l’11 de març al 19 de juny de 2020 i les classes seran els dimarts, dimecres i divendres de les 9.15 h a les 12.00 h.

Ambdues formacions són gratuïtes i s’impartiran al Centre d’entitats i formació «Les Escoles Velles». 

Inscripcions

Les persones interessades poden demanar i presentar la sol·licitud a l’OAC de l’Ajuntament de Riudoms o a l’oficina dels Serveis Socials. El termini d’inscripcions finalitza el dimarts 10 de març. Places limitades.

Descarrega't la sol·licitud d'inscripció.

Reunió informativa per a les persones inscrites

Les persones que s'hagin inscrit hauran d'assistir a una reunió informativa que es farà el dimecres 11 de març a les 9.30 h al Centre d'entitats i formació "Les Escoles Velles" (c/ Sir Alexander Fleming, 20).

Per a més informació, podeu trucar al 977 327 155 (ext. 218) [Consell Comarcal del Baix Camp].