Tornen les tertúlies del Club de Lectura per a adults

18/09/2015

Tornen les tertúlies del Club de Lectura per a adults

El proper dimecres 23 de setembre, i després de l'habitual parèntesi dels mesos d'estiu, el Club de Lectura per a adults "Llibres, cafè i avellanes" de la Biblioteca Pública Municipal Antoni Gaudí iniciarà, a les vuit de la tarda, la nova temporada amb la tertúlia de la novel·la "Emma" de Maria Barbal.

Per aquesta tardor, està previst comptar, en una de les trobades literàries, amb la presència de l'escriptor riudomenc, Eugeni Perea, autor De capçalera de la biblioteca durant aquest any, amb el qual es comentarà una de les seves obres que es llegirà al Club.

Des de fa més de tres anys, el Club de Lectura s'ha convertit en un espai consolidat de trobada per totes aquelles persones amants de la lectura i que volen intercanviar les seves impressions amb altres lectors i lectores. Durant aquest temps, més de cinquanta membres han compartit vivències literàries amb autores com Sílvia Soler, Coia Valls, Blanca Busquets i Sílvia Alcàntara, entre altres.

Les tertúlies tenen una periodicitat mensual i estan obertes a tothom. Per formar part del Club, cal posar-se en contacte amb la biblioteca presencialment o per telèfon al 977 768 809.