Un grup de guies oficials visita els orígens de Gaudí

22/02/2019

Un grup de guies oficials visita els orígens de Gaudí

Avui, hem rebut la visita d’un Club de Barcelona i altres municipis format per  Guies Turístics Oficials de Catalunya. Aquest grup de professionals, que treballa fent guiatges a la Basílica de la Sagrada Família i en altres monuments de Catalunya, ha celebrat el Dia Internacional del Guia Turístic (21 de febrer) fent una sortida per conèixer els orígens d’Antoni Gaudí.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Riudoms, Mireia Massó, i el regidor d’Urbanisme, Xavier Gallego, han acompanyat aquest grup de 16 guies per mostrar-los la Casa Pairal de Gaudí, el Mas de la Calderera i l’escultura de l’arquitecte a les escales de la plaça de l’Església. La visita ha permès que el Club de Guies conegui els orígens riudomencs de l’arquitecte i es familiaritzés amb l’entorn urbà i amb l’entorn natural que va influir i inspirar la seva obra.

La visita del grup de Guies, entre d’altres objectius, servirà per ampliar i completar els relats que aquests professionals facin sobre el fill il·lustre de Riudoms quan rebin grups de turistes que vulguin visitar les obres de Gaudí i els llocs emblemàtics de la seva trajectòria vital.