Un Sant Jordi fantàstic!

24/04/2018

Un Sant Jordi fantàstic!

La plaça de l’església ha estat la protagonista dels dos darrers dies i punt de trobada de quasi 2.000 veïns i veïnes de Riudoms que en algun moment o altre van acostar-se a les parades. La Festa de Sant Jordi ha omplert aquest espai emblemàtic del poble amb gent de totes les edats que han participat amb la compra de la rosa i el llibre o en alguna de les 13 activitats culturals programades per l’Ajuntament, la Biblioteca Antoni Gaudí, el Casal Riudomenc i les entitats del poble.

Diumenge 22, el contacontes amb el títol de «La dragona bufalletres», a càrrec de la companyia La Clau del Clown; la ballada de Gegants i Capgrossos de Riudoms; i, el Concert de Sant Jordi a càrrec de la Coral petits Cantors i la Coral Alegria, van ser els actes més destacats. Per la tarda, el Concurs de Dibuix de Sant Jordi va aplegar 138 infants de 3 a 12 anys; i també va aplegar molta gent la ballada de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Roses de Tardor.

Ahir dilluns, el matí va estar molt animat, amb la visita dels alumnes dels centres educatius del poble a les tradicionals parades de llibres i de roses; i va ser especialment emotiu l’intercanvi de roses i abraçades entre els avis i la canalla.... A les 5 de la tarda, el berenar popular, la representació de «La Llegenda de Sant Jordi» i el concert d’Havaneres, van ser els actes més concorreguts.

En conjunt, dos dies amb sol i un llarg Sant Jordi ple de roses, llibres, contes, poesia, música, teatre, sardanes, concurs de dibuix...

Una «doble diada» molt complerta.

«I digna d’una capital», com comentava algú a la plaça.