Una deixalleria mòbil visitarà Riudoms a finals de juliol

24/07/2020

Una deixalleria mòbil visitarà Riudoms a finals de juliol

Riudoms acollirà el servei de deixalleria mòbil, del 29 de juliol a l’1 d’agost, a través de l'empresa SECOMSA i el Consell Comarcal del Baix Camp i en el marc del projecte de La Bona Brossa, per tal de conscienciar la població sobre el reciclatge de residus especials de la llar i acostar el servei de recollida selectiva a la ciutadania.

La deixalleria mòbil estarà situada a la plaça Arnau de Palomar en els horaris següents: 

    • dimecres 29, de les 17.00 h a les 19.30 h
    • dijous 30, de les 9.30 h a les 14.00 h
    • divendres 31, de les 17.00 h a les 19.30 h
    • dissabte 1, de les 9.30 h a les 14.00 h

El camió està preparat per a la recollida de residus domèstics especials en petites quantitats, per tant, s’hi poden portar petits electrodomèstics (màxim la mida d’un microones), tèxtil (dins de bosses lligades), pintures, ferralla i plàstic petit, vidre pla petit, oli vegetal, bateries, piles, bombetes, radiografies, consumibles d’ofimàtica, entre altres. Queden exclosos els voluminosos, runa i restes vegetals que, en aquests casos, s’han de dur a la Deixalleria Municipal. 

A més, la deixalleria mòbil compta amb una persona, especialitzada en educació ambiental, que informarà la ciutadania i vetllarà perquè el procés de recollida es realitzi correctament. 

 

Documents associats: