Vols formar part del Voluntariat per la Llengua? Sigues parella lingüística!

16/10/2017

Vols formar part del Voluntariat per la Llengua? Sigues parella lingüística!

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (CNL) posa en marxa, a partir d’aquest mes, una nova edició del Voluntariat per la Llengua. Aquest és un programa per practicar català a través de la conversa i està impulsat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. Des de l’any 2003, ha format més de cent mil parelles lingüístiques arreu de Catalunya. 

El compromís de la parella lingüística és trobar-se una hora a la setmana durant un mínim de deu setmanes per parlar en català del tema que vulguin en un context distès el dia i l'hora que els vagi bé. En el cas de la modalitat virtual, que ha començat a funcionar aquest 2017, ho podran fer des d'un ordinador o dispositiu mòbil amb el programa de videoconferència que més els convingui.

Aquelles persones que estiguin interessades a participar com a voluntàries (en cas que es vulgui ajudar una altra persona a practicar el català) o com a aprenents (en cas que es necessiti practicar-lo), s’han d’inscriure a www.vxl.cat. Cal ser major d’edat.

Més informació al 977 128 861 o per correu electrònic a l'adreça vxl.reus@cpnl.cat.