Xerrada sobre Viles Florides

20/03/2018

Xerrada sobre Viles Florides

El regidor de Serveis Públics de l’ajuntament de Riudoms, Sergi Pedret, va fer una xerrada sobre la participació del municipi en la comunitat “Viles Florides”. El títol de la xerrada ja era prou revelador de la transformació experimentada pel nucli urbà de Riudoms d’ençà de l’aposta per una gestió de l’entorn natural i urbà més sostenible; la ponència duia el títol de «Riudoms, del gris al verd. Un viatge fins a Viles Florides».

La trobada va tenir lloc el dia 6 de març a la Casa de Cultura de Riudoms dins del cicle de xerrades organitzades per l’Associació «Bella Llar» i va comptar amb la participació de més de 50 associades d’aquesta important entitat riudomenca.

Pedret va destacar les diferents actuacions posades en marxa en els darrers anys en matèria de gestió dels espais verds urbans i periurbans, d’enjardinament i embelliment de l’entorn urbà, de les millores en la gestió de l’aigua i de la dotació de més i millors mitjans tècnics per a la brigada municipal. El regidor també va avançar alguns dels objectius que es volen assolir en els proper anys.