Escola de Lleure

L'Escola de lleure "Viu l'Estiu" és una programa d'activitats anual que cada estiu (juliol) organitza la regidoria de Joventut on els més petits del nostre poble poden gaudir d'una experiència molt valuosa: el temps de lleure.

El "Viu l'estiu" té l'objectiu d'educar els infants mentre juguen, mentre es banyen, mentre ballen, mentre comparteixen. En definitiva, mentre es diverteixen. Allò que s'aprèn espontàniament i en un ambient relaxat es converteix en un aprenentatge significatiu per l'infant. Així, a través d'un centre d'interès, l'Escola de Lleure ofereix uns dies únics d'aprenentatge i diversió per la canalla.

Cada nova edició posa a disposició de les famílies i dels seus fills un seguit d'activitats lúdiques, com jocs, excursions, expressió corporal i danses, piscina o manualitats. Un equip de monitors amb experiència en el lleure, juntament amb un grup de joves voluntaris que realitzen una tasca de suport, són els encarregats de programar i dur a terme aquestes activitats, que de ben segur, despertaran somriures als més petits cada dia de juliol.

VIU L'ESTIU 2020

> Descarrega't el formulari d'inscripció "Viu l'estiu 2020" AQUÍ

> Guia informativa Escola de Lleure "Viu l'estiu 2020" AQUÍ