Escola de Lleure

print pdf

Benvolguts, un any més, de la mà de l'estiu, volem donar la benvinguda a l'Escola de lleure "Viu l'Estiu 2015", on els més petits del nostre poble poden gaudir d'un temps molt valuós: el temps de lleure.

El "Viu l'estiu" té l'objectiu d'educar els infants mentre juguen, mentre es banyen, mentre ballen, mentre comparteixen. En definitiva, mentre es diverteixen. Allò que s'aprèn espontàniament i en un ambient relaxat es converteix en un aprenentatge significatiu per l'infant. Així, a través d'un centre d'interès, l'Escola de Lleure ofereix uns dies únics d'aprenentatge i diversió per la canalla.

Encetem doncs aquesta nova edició que, des de l'Ajuntament de Riudoms, es posa a disposició de les famílies amb l'objectiu d'oferir als seus fills un seguit d'activitats lúdiques, com jocs, excursions, expressió corporal i danses, piscina o manualitats. Un equip de monitors amb experiència en el lleure, juntament amb un grup de joves voluntaris que realitzen una tasca de suport, són els encarregats de programar i dur a terme aquestes activitats, que de ben segur, despertaran somriures als més petits cada dia de juliol. Moltes gràcies per la vostra confiança i molt bon estiu!

Maria Cros Torrents
Regidora de Lleure