Mida text | Divendres, 27 de Febrer de 2015
Riudoms Riudoms
Organització
Comarques de Tarragona
 
 
EQUIPAMENT
Equipament cofinançat per:
 

 
  
 TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC
» Programació en cartell


 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Per conèixer el detall de la programació en cartell del Teatre Auditori Casal Riudomenc, premeu l'enllaç que teniu sota d'aquestes línies i el podreu obtenir en format pdf, tant per a veure'l en pantalla com per a descarregar-vos-el. Amb tot, no deixeu de visitar el facebook del Casal Riudomenc per obtenir més informació i participar dels comentaris sobre la programació.


Prem AQUÍ - Programa FEBRER - MARÇ 2015

 HORARI DE LA TAQUILLA I INFORMACIÓ
» *
*
Prem AQUÍ - HORARI TAQUILLA TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC + INFO

 VENDA D'ENTRADES ANTICIPADES A INTERNET
» *


 ÚS DE LA TAQUILLA VIRTUAL DEL TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC
» Per tenir en compte 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Per a assolir una transacció amb èxit per mitjà de la taquilla virtual del Teatre Auditori Casal Riudomenc, tingueu en compte aquestes consideracions:

El nombre màxim d'entrades per transacció i espectacle és de 10.

Per a realitzar la compra és imprescindible que tingueu una targeta de crèdit vigent i habilitada per a fer compres per internet. En cas que no n'estigueu segurs, poseu-vos en contacte amb l'entitat emissora de la vostra targeta o amb l'entitat bancària corresponent.

Cal que tingueu el vostre navegador web del vostre ordinador amb les galetes habilitades, ja que es requereix d'aquesta funció per a realitzar el procés de compra.

Abans d'iniciar el procés de compra, comproveu que la vostra connexió a la xarxa de dades és òptima i que no té interrupcions.

És molt important que inseriu bé totes les vostres dades, especialment el correu electrònic, perquè és per mitjà de correu electrònic que rebreu les entrades en format imprimible.

Tingueu present que les sessions de compra d'entrades caduquen, de tal manera que si us demoreu en excés en el procés de compra, el sistema us obligarà a tornar a començar. En cas d'alguna incidència en el procés, podreu comprovar si la compra s'ha realitzat comprovant l'extracte telemàtic de la vostra targeta: en cas que el càrrec no s'hagi produït, s'entendrà que la compra no s'haurà realitzat i haureu de repetir l'operació; en cas que el càrrec us consti, s'entendrà que les entrades que hàgiu triat les tindreu comprades i, en cas de no rebre-les, us haureu de posar en contacte amb el teatre.

En cas de dubtes, us atendrem al correu info@casalriudomenc.cat i al telèfon 977768258, en horari d'oficina de matí, de dilluns a divendres.
 ​EL CRÈDIT, amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas​
» ​​​Dissabte 21 de març, a les 21.00 h​​​​​
En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix… Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, valgui’m Déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe..
 
PREU: 22€ ANTICIPADA / 26€ MATEIX DIA (sessió numerada).
 
Per a més informació, consulteu el Programa

 THE GOSPEL VIU CHOIR presenta NON STOP GOSPEL​
» Dissabte 25 d'abril, a les 21.00 h​​​​​​
The Gospel Viu Choir interpretarà NON STOP GOSPEL, l'espectacle d’urban gospel, amb el que la formació ha obert una nova etapa en el gospel nacional, caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant i potent, amb tota l'energia que, des de sempre, porta TGVCHOIR dalt de l'escenari.
 
PREU: 18€ ANTICIPADA / 22€ MATEIX DIA (sessió numerada).
 
Per a més informació, consulteu el Programa

 LA EXTRAÑA PAREJA, amb Joan Pera i Antonio Dechent​
» ​​​​​Diumenge 17 de maig, a les 20.00 h​​​​​​
Félix és un home de mitjana edat, meticulós i obsessionat amb l’ordre i la neteja, que és expulsat de la llar familiar per la seva esposa. Davant aquesta situació a Félix no li queda altra opció que recórrer al seu amic Òscar, perquè li permeti compartir el seu apartament. El problema arriba quan Félix descobreix que el caràcter de l’Òscar és diametralment oposat al seu, donat que es tracta d’un tipus despreocupat i tronera. La convivència no serà senzilla en absolut.
 
PREU: 22€ ANTICIPADA / 26€ MATEIX DIA (sessió numerada).
 
Per a més informació, consulteu el Programa

Prem AQUÍ.

 CLÀSSICS DEL JAZZ
» Dissabte 7 de març, a les 21.00 h
​Concert de clàssics del jazz, amb Pau Terol, Xavi de la Salud, Gerard Masip i la Reus Jove. Clàssics del jazz ofereix un repàs des de diferents òptiques al món del jazz, el blues, el swing i el bolero, amb una dosi d'energia fruit de la creativitat dels músics convidats, tots ells professionals del món del jazz, i la força del conjunt autòcton del nostre país, la cobla, que es convertirà en una big-band a la catalana, on conviuran flabiol i tenora amb la secció rítmica i la secció de metalls, junt amb el saxo i el piano. Direcció: Francesc Gregori.
 
Ho organitza: Agrupació Musical Sí Bemoll. PREU: 8€ ANTICIPADA / 10€ MATEIX DIA (sessió numerada).
 
PREU: 8€ ANTICIPADA / 10€ MATEIX DIA (sessió numerada).
 
Per a més informació, consulteu el Programa

 La COMPAÑÍA "MAESTRO ANDRÉS URIEL" presenta GRAN ANTOLOGÍA DE LA ZARZUELA
» Dissabte 14 de març, a les 21.00 h
Amb més de 30 anys de trajectòria, la Compañia Lírica "Maestro Andrés Uriel" de la Asociación Cultural Amigos de la Zarzuela, de La Solana (Ciudad Real), presenta el seu espectacle Gran Antología de la Zarzuela, en el que fan un repàs de les peces d'aquest gènere més reconegudes i d'altres pròpies de la regió de Castella La Manxa.
 
PREU: 10€ ANTICIPADA / 12€ MATEIX DIA (sessió numerada).
 
Per a més informació, consulteu el Programa

 TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC
» BALL DE DIUMENGE - SALA MULTIÚS
Per conèixer les dates i l'horari del Ball de diumenge que es duu a terme a la Sala Multiús del Casal Riudomenc (c/ de Sant Jaume, 2), premeu l'enllaç que teniu sota d'aquestes línies podreu obtenir el cartell en format pdf, tant per a veure'l en pantalla com per a descarregar-vos-el. Amb tot, no deixeu de visitar el facebook del Casal Riudomenc per obtenir més informació i participar dels comentaris sobre la programació.


Prem AQUÍ - Cartell Ball de diumenge [HIVERN - PRIMAVERA 2015]

 Més noticies...