Mida text | Diumenge, 20 de Abril de 2014
Riudoms Riudoms
Organització
Comarques de Tarragona
 
 
EQUIPAMENT
Equipament cofinançat per:
 

 
  
 TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC
» www.casalriudomenc.cat

US TROBEU AL WEB WWW.CASALRIUDOMENC.CAT. EN AQUEST WEB, INSERIT DINS EL WEB MUNICIPAL DE RIUDOMS, HI PODREU COMPRAR LES ENTRADES PER A TOTES LES FUNCIONS DEL TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC (QUAN ESTIGUI LA VENDA ACTIVA US SORTIRAN LES FUNCIONS SOTA D'AQUESTES LÍNIES). LES ENTRADES ES POSEN A LA VENDA EN LA DATA I HORARI QUE S'INDICA EN ELS PROGRAMES EDITATS CORRESPONENTS. EN AQUEST MATEIX WEB PODEU CONSULTAR UN SENZILL MANUAL AMB EL PROCEDIMENT PER A FER LA COMPRA. QUE ESDEVÉ RÀPID I SENZILL. EL SERVEI DE VENDA D'ENTRADES PER INTERNET UTILITZA EL SISTEMA DE L'ENTRADA A CASA. UN COP ADQUIRIDES LES LOCALITATS S'HAN D'IMPRIMIR LES ENTRADES PER ACCEDIR AL TEATRE. D'AQUESTA MANERA S'ESTALVIA PASSAR PER LA TAQUILLA I EL DIA DE LA FUNCIÓ S'ACCEDEIX DIRECTAMENT A LA SALA. US PODEU MANTENIR CONSTANTMENT INFORMATS SI US CONNECTEU AL FACEBOOK (www.facebook.com/casal.riudomenc) O AL TWITTER (@casalriudomenc).

 TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC
» Programació en cartell
Per conèixer el detall de la programació en cartell del Teatre Auditori Casal Riudomenc, premeu l'enllaç que teniu sota d'aquestes línies i el podreu obtenir en format pdf, tant per a veure'l en pantalla com per a descarregar-vos-el. Amb tot, no deixeu de visitar el facebook del Casal Riudomenc per obtenir més informació i participar dels comentaris sobre la programació.


Prem AQUÍ - Programa en cartell

 HORARI DE LA TAQUILLA I INFORMACIÓ
» *
*
Prem AQUÍ - HORARI TAQUILLA CASAL RIUDOMENC + INFO

 VENDA D'ENTRADES ANTICIPADES A INTERNET
» *


 1714, CRÒNICA D'UN SETGE
» Diumenge 18 de maig, a les 20.00 h
1714, crònica d’un setge és un musical dramàtic, amb veu en directe, que gira al voltant de la caiguda de Barcelona davant les tropes borbòniques, ara fa tres-cents anys. Els vuit protagonistes abasten una àmplia gamma d’estaments socials, des d’un oficial de casa gran, un home honrat, la noia immigrada, un maulet valencià..., que ens expliquen les seves experiències durant el setge que enguany commemorarà els 300 anys, les seves emocions, els seus dubtes i les seves pors, que viuen la seva pròpia història dins la història que els hi ha tocat viure.
 
PREU: 14€ ANTICIPADA / 18€ MATEIX DIA (sessió numerada).
 
Per a més informació, consulteu el Programa

 COMPANYIA ESPLAIA'T presenta ERROR 404: INTEL·LIGÈNCIA NOT FOUND.
» Dissabte 26 d'abril, a les 21.00 h
El codi informàtic d’error 404 significa “No trobat”. Una pàgina d’error 404 indica que el navegador web és capaç de comunicar-se amb el servidor però que aquest o no pot trobar el document sol·licitat o no pot accedir a aquesta petició i no vol donar més informació. Error 404: Intel·ligència not found pretén mostrar, a través de l’humor, aquesta capacitat innata existent en l’espècie humana, però que de vegades és tan difícil de trobar: la intel·ligència.
 
PREU: 5€ (sessió numerada).
 
Per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar, però no puguin assistir a l’espectacle, hi haurà disponibles localitats de fila 0. Recaptació destinada a beques de colònies de l'Esplai. Entrades a la venda a partir del 13 de març de 2014.
 
HO ORGANITZA: ESPLAI DEL CASAL RIUDOMENC.
 
Per a més informació, consulteu el Programa
 

 Més noticies...