Imaginem

Des de l'Ajuntament de Riudoms hem obert el procés de participació ciutadana per definir les línies estratègiques que han de regir l'encàrrec de redacció del document d'avanç del Pla d'Ordenació Urbana Municipal del nostre municipi, el POUM.

El POUM haurà de definir el model de futur de Riudoms des del punt de vista urbanístic, amb totes les seves implicacions com l'habitatge, les infraestructures, els equipaments, l'activitat econòmica, els espais naturals i agrícoles així com afrontar importants reptes com són per exemple la dinamització i rehabilitació del nostre nucli antic.

Definir el futur del nostre poble és feina de tots i totes. Us convidem a participar-hi!

NOVA EINA DIGITAL

TALLERS PRESENCIALS DE DEBAT

  • Inscriu-te per participar als tallers presencials de debat i recollida de propostes (que s'iniciaran a partir del mes de gener): INSCRIPCIONS TANCADES

  • Consulta les propostes recollides als tallers presencials de debat que s'ha dut a terme durant el mes de febrer: 

XERRADES D'EXPERTS 

  • En el marc del procés participatiu Imaginem Riudoms, l’Ajuntament de Riudoms ha programat un cicle de xerrades obertes a tothom els dimecres 9 i 23 de març i 6 d’abril, a les 19h a Les Escoles Velles. Les xerrades es duran a terme per part d’experts en temàtiques de territori, que puguin ser interessants pel nostre municipi i amb la idea de generar debat entre els assistents.