Biblioteca Pública Municipal "Antoni Gaudí"

AVÍS

A causa de la crisi sanitària de la Covid-19, la Biblioteca Antoni Gaudí ha reobert les seves portes el 25 de maig amb unes mesures de seguretat.

A partir del 23 de novembre, s'ofereixen els serveis de préstec i retorn de documents; accés lliure a les col·leccions; consulta i lectura a sala; ús dels ordinadors públics i de l'aula d'estudi (amb reserva prèvia). La sala infantil està oberta per a l'accés a la col·lecció, la lectura o consulta a sala. 

Així mateix, és obligatori l'ús de la mascareta, mantenir la distància interpersonal de seguretat i rentar-se les mans amb gel desinfectant a l'entrar a la biblioteca.

Els retorns de documents es farà preferentment a la bústia de devolució exterior. Tots aquests documents hauran de passar una quarantena de 48 h abans de ser retornats als prestatges/col·lecció. 

Si tens qualsevol dubte, contacta'ns a través del correu electrònic a biblioteca.gaudi@riudoms.cat o trucant al 977 768 809 (de dilluns a divendres de les 16.30 h a les 19.30 h i dissabtes de les 10.00 h a les 13.00 h).

> Trobareu tota la informació sobre l'accés, els serveis autoritzats i no autoritzats, les mesures de seguretat, i com reservar i retornar els documents en aquest enllaç: Protocol Covid-19 BPM Antoni Gaudí (25.05.2020)