Club de lectura

La Biblioteca Antoni Gaudí disposa d'un club de lectura per a adults que porta per nom Llibres, cafè i avellanes. Es tracta d'una activitat amena i interessant que permet gaudir de la lectura amb companyia.

La seva finalitat és poder compartir una mateixa lectura amb un grup de persones i fer-ne el comentari corresponent mitjançant una tertúlia mensual acompanyada d'un bon cafè i d'unes avellanes de Riudoms.

Vols formar part del Club de Lectura? Inscriu-te!

Si esteu interessats a formar part d'aquest Club, podeu adreçar-vos personalment a la mateixa Biblioteca (977 768 809 | biblioteca.gaudi@riudoms.cat). Les inscripcions són gratuïtes.

  • Consulta la programació de la temporada 2021-2022 AQUÍ 

Informació Covid-19. L'activitat es desenvolupa seguint les mesures de seguretat i higiene necessàries, amb aforament limitat, distància de seguretat i ús de gel hidroalcohòlic i mascareta. Es requereix inscripció prèvia i confirmació d'assistència. 

Us convidem a fer una ullada al blog del Club on podreu veure les lectures que hem llegit -i estem llegint- com també llegir els comentaris que els membres del Club hi han deixat:

Enllaç al blog del Club