Referències audiovisuals

"Els primers estímuls sensorials d'Antoni Gaudí" (Espai Terra de TV3)

El reportatge simula els primers estímuls sensorials de l'Antoni Gaudí a Riudoms i es va emetre dins el programa "Espai Terra" de TV3, el dijous 27 de gener de 2011.

Agraïments i participació: Família Cros, Humbert Mallafré, Josep M. Font, Àngels Ollé, Fundació Gaudí, Ajuntament de Riudoms.

Es pot veure a través del web: http://www.tv3.cat/videos/3339950

"L'Aula d'entorn rural Les Granotes de Riudoms" (Espai Terra de TV3)

La Finca Les Granotes, a Riudoms, s'ha convertit en la primera aula de natura d'amfibis de Catalunya, dedicada als escolars perquè coneguin de prop la diversitat d'amfibis que tenim a casa nostra.

Aquest capítol de l'Espai Terra de TV3 es va emetre el 17 de maig de 2011.

Podeu veure el reportatge a: http://www.tv3.cat/videos/3531570

"Les Mines d'aigua de Riudoms" (Espai Terra de TV3)

Durant el mes de juliol de 2011 es va gravar aquest reportatge sobre les mines d'aigua de Riudoms i es va emetre dimarts 20 de setembre de 2011 a l'Espai Terra de TV3.

La periodista Cori Calero s'endinsa en el món de les mines d'aigua de Riudoms de la mà del minador Joan Sansó i del pagès Pere Domingo a qui agraïm la seva desinteressada col·laboració.

Es pot veure el programa sencer a:  http://www.tv3.cat/videos/3697510

"La mitad invisible" (TVE)

Dissabte 24 de setembre de 2011, dia de la Mercè, a TVE2, es va emetre un reportatge sobre diferents aspectes de l'obra de Gaudí, centrat especialment en el temple de la Sagrada Família de Barcelona.

El programa es va gravar durant la primavera de 2011. L'equip del programa "La mitad invisible" es va desplaçar a Riudoms per a poder copçar en primera persona els orígens del genial arquitecte riudomenc. Aquesta filmació va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms i la família Cros, propietària del Mas de la Calderera.

Podeu veure el reportatge aquí: http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-mitad-invisible/mitad-invisible-sagrada-familia-gaudi/1206184

La Fira de l'Avellana de Riudoms (País Km 0, XarxaTV, agost 2014)
 
El divendres 8 d'agost de 2014 el programa "País Km 0" (Xarxa TV) va emetre en directe el seu programa des de la plaça de l'Església per a celebrar especialment la inauguració de la Fira de l'Avellana. Es van fer diferents entrevistes a persones i col·lectius locals i el programa es va poder seguir per tota la xarxa de televisions locals de Catalunya.
 
http://www.xiptv.cat/pais-km-0/capitol/capitol-25-riudoms

"Un país para comérselo" (TVE)

Dijous 6 d'octubre de 2011, Televisió Espanyola va emetre el capítol del programa "Un país para comérselo" dedicat a la Costa Daurada, en el que (tot i que lamentablement no s'esmenta en el reportatge) Juan Echanove va fer una parada a Riudoms per a conèixer les millors coques amb recapte (a partir del minut 39).

Podeu veure el capítol sencer: http://www.rtve.es/television/20111004/pais-para-comerselo-ensena-paisajes-gastronomia-tarragona/466020.shtml

Màping "La Història de Catalunya" (7 de setembre de 2014)

En motiu de la celebració del Trincentenari (1714-2014) l'Ajuntament de Riudoms va produir l'edició d'una projecció tipus màping a la façana de l'Església de Riudoms amb el títol "La història de Catalunya".

Aquí el podreu veure novament: http://www.youtube.com/watch?v=wjvVMvWGJu8

"L'oli: l'or líquid" (Quèquicom del Canal 33)

Dimecres, 16 de novembre de 2011, a les 21,30h, el programa "Quèquicom" del Canal 33 va emetre el reportatge titulat "L'oli: l'or líquid", on es fa un repàs de les caracterísques de l'oli d'oliva verge, amb una presència molt destacada de l'empresa de Riudoms Olis Mallafré SL.

Podeu veure el reportatge clicant aquí: http://www.tv3.cat/videos/3808090/Loli-lor-liquid