Enllaços d'interès Gaudinià

PÀGINES WEB
 El web Gaudí Home - Aquest és un projecte sorgit des de la iniciativa privada, desenvolupat per Mateu Salvat SL i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Riudoms, la Fundació Gaudí i diversos comerços i entitats locals.
El nou portal és una poderosa eina de promoció del poble de Riudoms entre el públic interessat en la figura del nostre genial arquitecte, donant a conèixer espais, comerços, productes i altres singularitats de Riudoms, especialment una visita virtual a la Casa pairal Gaudí.
 La Sagarda Família - Pàgina oficial del temple
 La Sagarda Família - Vista en fotografia 3D del temple acabat
 Gaudí Centre Reus
 Gaudí Club
 La Pedrera
 La Casa Batlló
 La Ruta del Modernisme de Barcelona
 L'Auca d'Antoni Gaudí (1852-1926)
 Casa Museu Gaudí (Park Güell)
AUDIOVISUALS
 Gaudí i Riudoms al programa "ESPAI TERRA" de TV3 - El programa mostra els primers estímuls sensorials de l'Antoni Gaudí a Riudoms i que es va emetre dins l'Espai Terra de TV3, el dijous 27 de gener de 2011.
 El Mas de la Calderera a "La mitad invisible" de TVE - Dissabte 24 de setembre de 2011, dia de la Mercè, a les 19.30h, a TVE2, es va emetre un recorregut per la vida i obra de Gaudí tot parlant sobre el temple de la Sagrada Família de Barcelona.
El programa es va gravar durant la primavera de 2011 i l'equip del programa "La mitad invisible" es va desplaçar a Riudoms per a poder copsar en primera persona els orígens del genial arquitecte riudomenc.
Aquesta filmació va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms i la família Cros, propietària del Mas de la Calderera.