En marxa l'eina digital de participació ciutadana Imaginem Riudoms

11/08/2022

En marxa l'eina digital de participació ciutadana Imaginem Riudoms

L’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Sergi Pedret, ha presentat aquest dimecres al vespre la nova plataforma digital que l’Ajuntament ha posat en marxa per dur a terme processos participatius al municipi. L’acte ha tingut lloc al Centre d'Entitats i Formació "Les Escoles velles" en el marc de la Fira de l’Avellana.

A través d’aquest espai web, els veïns i les veïnes del municipi es podran implicar en la millora de la gestió pública de Riudoms i incidir en la definició d’una política pública específica.

Estàs empadronat al municipi i tens més de 16 anys?

Entra a riudoms.decidimcatalunya.cat, registra’t i participa en l’enquesta del procés participatiu Imaginem Riudoms, actualment actiu, que permetrà definir les línies estratègiques de la redacció de l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística de Riudoms (POUM).

El POUM haurà de definir el model de futur de Riudoms des del punt de vista urbanístic, amb totes les seves implicacions com l'habitatge, les infraestructures, els equipaments, l'activitat econòmica, els espais naturals i agrícoles o la rehabilitació i dinamització del nucli antic.

Prefereixes tenir suport tècnic per respondre l’enquesta digital?

Vine presencialment a l’estand Imaginem Riudoms que hi haurà els dies 12, 13 i 14 d’agost a la Fira de l’Avellana i t’ajudarem.