Eugenia Montalvo, nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica

12/12/2018

Eugenia Montalvo, nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha signat el decret de delegació a favor dels regidors i de creació de regidories amb pocs canvis respecte al govern anterior. La principal novetat és la incorporació de la nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica, precisament dues regidories que gestionava Pedret abans de ser elegit alcalde.

Eugenia Montalvo ja va ser regidora de Comerç Local en el mandat 2011-2015 i torna de nou a dirigir una àrea que li és coneguda i, a més, hi afegeix la de promoció econòmica. Montalvo, de 45 anys, és empresària i regenta una llibreria papereria a Riudoms, va prometre el càrrec en el ple extraordinari del proppassat dia 1 de desembre.

El decret de delegació de competències inclou alguns canvis respecte al període de l’alcaldia de Josep Maria Cruset. No obstant, Cultura i Casal Riudomenc que abans era responsabilitat de Jordi Domingo, passa a ser una àrea dirigida per Maria Cros que se suma a Ensenyament, Joventut, Lleure, Informació Municipal i Política Lingüística. Al mateix temps, Domingo incorpora l'àrea d'Agricultura a les que ja ostentava: Hisenda, Participació i Transparència.

La composició del govern municipal es pot consultar en aquest enllaç: http://www.riudoms.cat/ajuntament/govern/composicio-del-consistori