Festa Major de Sant Jaume 2021

Festes
 • Calendari: 22/7/2021 - 26/7/2021
 • Localització: Diversos espais

  INFORMACIÓ MPORTANT!

  Reserva prèvia i recollida d’entrades per accedir als actes

  A causa de les mesures per la Covid-19, tots els actes de la programació es realitzen en espais delimitats, amb control d’accés i d’aforament, registre d’assistents, públic assegut, distàncies interpersonals, mascaretes i gel hidroalcohòlic. Per tant, aquelles persones que vulguin assistir als actes han de fer reserva prèvia d’entrades. En el moment de recollir l’entrada s’hauran de facilitar les dades de tots els i les assistents.

  Les entrades es podran recollir en el punt de distribució ubicat a la plaça de l’Església, de 18.00 h a 20.00 h, durant els dies 20 i 21 de juliol.

  En el cas de L’Hora del conte, que organitza la Biblioteca Antoni Gaudí, cal fer la inscripció prèvia presencialment a la biblioteca o enviant un correu electrònic a l’adreça biblioteca.gaudi@riudoms.cat. I pel que fa al concert que tindrà lloc a l’Església de Sant Jaume, cal consultar les condicions d’accés a la Parròquia de Sant Jaume.

  • Consulta la programació, les mesures i condicions de reserva d’espai a AQUÍ

  Vés a la notícia: http://www.riudoms.cat/noticies/la-festa-major-de-sant-jaume-arriba-amb-una-programacio-adaptada-la-covid-19