The Sey Sisters presenten Let Freedom Ring

Reviu les Places
 • Calendari: 6/7/2016 22:00h - 23:15h
 • Localització: Plaça de l'Església

  The Sey Sisters són l'Edna Sey, la Yolanda Sey i la Kathy Sey, un espectacular trio de veus negres que ens convida a viure un sentit viatge musical amb cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

  Amb una fusió de l'ànima gospel i de l'esperit africà i una indumentària que ens recorda les grans dives de la música negra, ara que es troben en un moment d'esplendor, ens presenten el seu primer disc, ‘Let freedom ring’. Deixa que la llibertat ressoni, deixa que la llibertat truqui a la porta, deixa que la llibertat faci sonar el seu cant unànime a l’esperança. ‘Let freedom ring’ és part del discurs de Martin Luther King ‘I have a dream’ del 1963, i així fan un petit homenatge per recordar la lluita dels esclaus i, al mateix temps, la lluita del poble afroamericà pels seus drets civils.

  The Sey Sisters alcen un cant a la llibertat per a tot aquell que estigui oprimit, per a tot aquell que se senti discriminat, per a tot aquell que estigui lluitant per la llibertat i, també, perquè puguem viure en un món una mica millor. Un món en el que la solidaritat sigui l'únic color que importi, l’únic cant que s’alci per sobre dels altres.

  70 minuts

  ESPECTACLE AMB ENTRADA LLIURE