Actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

06/09/2021

Actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

L'Ajuntament de Riudoms ha programat dos actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, que tindran lloc els dies 9 i 10 de setembre.

El dijous 9, a dos quarts de 8 de la tarda, el Teatre Auditori Casal Riudomenc acollirà l'acte de presentació del treball de recerca "Homenatge a L'Om Televisió" a càrrec del seu autor Oriol Domingo. 

L'acte es farà amb aforament limitat amb inscripció prèvia. A més, es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament. 

Aquelles persones interessades a assistir-hi, poden realitzar la inscripció a través del següent formulari: AQUÍ 

D'altra banda, el divendres 10, a les 9 del vespre, tindrà lloc l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de l'Església, on es faran els parlaments oficials, la lectura del manifest, l'ofrena floral conjunta i la interpretació del Cant dels Segadors. Tot seguit, hi haurà el concert amb Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. 

L'acte es farà també amb aforament limitat i amb recollida d'entrada prèvia. Les entrades es podran recollir els dies 8 i 9 de setembre de les 6 de la tarda a les 8 del vespre a la plaça de l'Església.