Afectacions al trànsit al carrer de Sant Vicenç i a la plaça del Portal

05/02/2023

Afectacions al trànsit al carrer de Sant Vicenç i a la plaça del Portal

Degut a les obres que s’estan duent a terme en un edifici del carrer de Sant Vicenç, la setmana vinent -del 6 a l’11 de febrer- es produiran diferents talls al carrer de Sant Vicenç i a la plaça del Portal. Aquestes afectacions succeiran per fases, segons s’exposa a continuació:

  • Primera fase (dilluns 6, dimarts 7 i dimecres 8): quedarà tallat el tram final del carrer Sant Vicenç, tocant a la plaça del Portal. Es podrà transitar amb normalitat per la plaça.
  • Segona fase (dimecres 8, dijous 9 i divendres 10): es reobrirà el tram tallat del carrer de Sant Vicenç, però es tallarà l’accés a la plaça del Portal. Es situaran semàfors a l’avinguda de Pau Casals i a l’avinguda de Montbrió per donar pas als vehicles a través de l’avinguda de Francesc Macià, que serà -provisionalment- de doble sentit. El tràfic del carrer Galanes es re-dirigirà provisionalment cap a la plaça de l’Om, canviant la direcció d’aquell tram del carrer Major.
  • Tercera fase (dissabte 11): estarà tallat l'encreuament de l’avinguda Francesc Macià amb plaça del Portal. S’habilitarà la circulació en ambdós sentits pel carrer de Sant Julià, retirant-ne els estacionaments, i s’hi regularà l’accés mitjançant semàfors.