«Apadrina una jardinera»

29/03/2019

«Apadrina una jardinera»

L’Ajuntament ha posat en marxa la iniciativa «Apadrina una jardinera» per contribuir a la millora estètica dels carrers del nucli antic. L’àrea de Serveis Públics col·locarà 60 torretes amb flors que veïnes i veïns voluntaris s’encarregaran de regar i cuidar. Aquesta acció s’ha engegat amb els veïns dels carrers Sant Joan, Sant Tomàs i Sant Josep i, properament, s’estendrà a la resta de carrers i places del nucli històric.

«Apadrina una Jardinera» consisteix en reunions a peu de carrer amb els veïns i veïnes, en les quals l’alcalde, Sergi Pedret, acompanyat pels tècnics municipals explica els objectius de la iniciativa i convida els residents de cada carrer que vulguin a fer-se càrrec de la cura d’una torreta amb flors.

La iniciativa «Apadrina una Jardinera» forma part de les accions previstes al Pla de Dinamització del Nucli Urbà, elaborat pel govern municipal, per potenciar el centre històric de la vila. Un dels objectius estratègics del pla és la millora i l’embelliment de l’entorn urbà per millorar la qualitat de vida dels residents i per atraure nous residents, i els visitants i turistes.

Es dóna la circumstància que l’Ajuntament de Riudoms és membre de l’Associació Viles Florides que, entre d’altres objectius, treballa per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels residents, millorar la imatge dels municipis i millorar l’acolliment de visitants i turistes.

L’ajuntament de Riudoms ha fet seus aquests objectius, tant per al nucli antic com per a la totalitzat del nucli urbà, i ha rebut durant tres anys consecutius la distinció de tres flors d’honor per part de Viles Florides per premiar la seva tasca.