Avui es presenta la 9a Ruta de Tapes Gaudí

27/02/2020

Avui es presenta la 9a Ruta de Tapes Gaudí

Aquest dijous 27 de febrer es farà la presentació oficial de la 9a Ruta de Tapes Gaudí per donar a conèixer les onze propostes gastronòmiques de l’edició d’enguany, que s’estrena demà divendres 28 de febrer. 

En l’acte, els restauradors i les restauradores que participen en la ruta presentaran i mostraran les seves tapes, així com es presentarà el Premi a la Millor Tapa. També hi intervindran la regidora de Promoció Econòmica Inma Parra i l’alcalde Sergi Pedret.

L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala multiús del Teatre Auditori Casal Riudomenc.

Una ruta diversa i amb molts premis

La ruta durarà dos caps de setmana consecutius, del 28 de febrer a l’1 de març i del 6 al 8 de març, amb un preu de 3€ que inclou una tapa i una beguda.

Els establiments que es presenten en aquesta edició ofereixen una oferta gastronòmica creada especialment per aquesta ruta i és la següent: Medalles (Atura’t), Timbal de «migas» (Can Tendre), Rosa del Casal (Bar Casal), La pizza pagès (Pizzeria Capricci), Conflipa (La Confiteria), Llesca i palla (Cafeteria D’acord), Espardenya (Hostal Perla), Quebec (Katacrep), Timbal Elisa (K l’Eva), Niwatori (Sake Sushi) i Ropavieja canaria a la nostra (Braseria Sant Antoni). 

Les persones que facin la ruta tindran l’opció de participar a tres concursos. Un d’ells és el Premi Estrella, al que es pot optar si es tasten les onze propostes de la ruta. L’altre és un concurs 2.0 per aquelles fotografies de la ruta que es pengin al Facebook i a Instagram amb el hashtag #tapesgaudi2020. I finalment, per cada tapa que es tasti, s’entregarà una butlleta que s’haurà de dipositar a les urnes que hi haurà als bars i restaurants, i que permetrà entrar al sorteig de vals de 30€, un per a cada establiment de la ruta. 

A més, l'establiment que obtingui millor puntuació, per part de les persones que participin al Premi Estrella, rebrà el Premi a la Millor Tapa.