Bases del 2n Concurs de Paelles - Riudoms 2015

09/04/2015

Bases del 2n Concurs de Paelles - Riudoms 2015

1. Podran participar totes les persones que hi estiguin interessades, formant un equip amb un mínim de dues persones i sense límit de components.

2. La paella podrà ser completament al gust de cada grup: peix, carn, mixta, verdures, etc.  La mida de la paella haurà de ser corresponent al nombre de components del grup.

3. El Jurat estarà format per un representant de cada grup, que puntuarà totes les paelles excepte la realitzada pel seu mateix grup. Es valorarà el gust i la presentació de la paella.

4. Hi haurà 3 premis: 1r i 2n premi a la millor paella i premi a la paella més gran. En cas d’empat es valorarà el nombre de membres del grup.

5. Els requisits a tenir en compte pels grups són:

  • Cada grup haurà de portar els seus propis estris: paella, paeller i botella de gas butà, cullerot, ganivets, draps, casso, vols ...
  • Cada grup haurà de portar tots els ingredients necessaris per elaborar la seva paella. No es podran portar els ingredients preparats, tallats o sofregits, excepte el caldo.
  • Cada grup haurà de portar la seva beguda i qualsevol aperitiu que es vulgui.

6. L’organització aportarà:

  • El material per a què dinin tots els participants: taules, cadires, estovalles, plats, gots, tovallons i forquilles.

7. El 2n Concurs de paelles de Riudoms es durà a terme el dia 1 de maig de 2015, al recinte de Sant Antoni. L’horari d’inici del concurs serà a partir de les 11.00 h del matí i el termini per a acabar la paella serà a les 14.00 h, per a què el Jurat pugui fer la degustació. A continuació, cada grup es menjarà la seva paella.

8. L’Organització, si ho creu oportú, podrà modificar l’horari d’inici i fi, segons el desenvolupament del concurs.

9. La participació en el concurs suposa la total acceptació de les bases.

10. Els supòsits no contemplats en les bases, seran resolts per l’Organització.

11. El termini d’inscripció serà fins el dilluns 27 d’abril de 2015, aquest inclòs. Caldrà presentar instància a les oficines de l’Ajuntament i fer el pagament de 10 €/grup *.

* A cada grup participant s’obsequiarà amb una garrafa d’oli de 2 litres.

Riudoms, abril de 2015

Documents associats: