Comença la campanya "Entre tots i totes, cuidem Riudoms" de neteja dels orins de gos

22/04/2022

Comença la campanya "Entre tots i totes, cuidem Riudoms" de neteja dels orins de gos

L’Ajuntament posa en marxa una nova campanya de sensibilització, impulsada per la Regidoria de Medi Ambient, per conscienciar les persones propietàries de gossos de mantenir neta la via pública quan els treuen a passejar amb l’objectiu de fomentar que es cuidi el municipi.

En aquesta ocasió, la campanya «Entre tots i totes, cuidem Riudoms» vol incidir en evitar que els orins de gos malmetin les façanes dels edificis i el mobiliari urbà així com neutralitzar l’olor de les mascotes.

Per això, l’Ajuntament distribuirà gratuïtament ampolles amb l'eslògan de la campanya per abocar aigua en els orins de gos a tots aquells propietaris i propietàries que tinguin inscrit el seu animal al cens municipal. Els propietaris podran recollir gratuïtament la seva ampolla durant la diada de Sant Jordi a la plaça de l’Església, aquest dissabte 23 d’abril, i posteriorment a l’OAC de l’Ajuntament.

A més, la campanya anima els propietaris i les propietàries a difondre bones pràctiques penjant un vídeo amb el seu gos a les xarxes socials dient l’eslògan de la campanya «Entre tots i totes, cuidem Riudoms» i posant-hi l’etiqueta #cuidemriudoms.

L’any 2019, l’Ajuntament va posar en marxa una campanya per fomentar la recollida d’excrements canins a la via pública regalant un porta-bosses. Ara, vol afrontar la problemàtica dels orins per evitar les molèsties entre els veïns i les veïnes i millorar l’aspecte dels carrers, places i parcs.