Disponible el nou plànol turístic de Riudoms

03/10/2022

Disponible el nou plànol turístic de Riudoms

Ja teniu disponible a la web de l’Ajuntament el nou plànol turístic de Riudoms. El mapa - que es pot trobar en format paper al propi Ajuntament, al Teatre Auditori Casal Riudomenc i a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí – posa el focus en els diferents atractius turístics del nostre poble, mantenint la figura de Gaudí en el centre d’aquesta oferta. També hi consten tots els equipaments i espais municipals que poden ser d’utilitat tant a possibles visitants com als propis veïns i veïnes de Riudoms.

Més enllà de la funció bàsica d’orientació, el plànol busca convertir-se en una eina ràpida d’informació essencial del municipi, oferint una breu descripció de cadascun dels punts d’interès marcats, de les principals festivitats i d’aquells productes locals i gastronòmics més representatius.

Mitjançant codis QR, els interessats tenen la possibilitat d’ampliar la informació subministrada tot accedint en diferents webs complementàries: “comproariudoms.com”, per recolzar el comerç de proximitat, i “riudomsturisme.cat”, per descobrir Riudoms als possibles nouvinguts.