Dissenys guanyadors dels concursos de dibuixos i punts de llibre de Sant Jordi

23/04/2021

Dissenys guanyadors dels concursos de dibuixos i punts de llibre de Sant Jordi

L'Ajuntament de Riudoms ha convocat la 18a edició del Concurs de disseny de Punts de Llibre, adreçat a l'alumnat de secundària de l'Institut Joan Guinjoan, i la 12a edició del Concurs de Dibuixos de Sant Jordi, per als i les alumnes d'infantil i primària, de 3 a 12 anys, de les escoles del municipi. Aquestes convocatòries s'organitzen conjuntament amb l'Institut i les AMPA dels centres educatius.

El jurat encarregat d'emetre el veredicte ha estat format per un membre del Grup Municipal de Lectura, de l’AMPA de l’Escola Cavaller Arnau, de l’AMPA de l’Escola Beat Bonaventura Gran, de l’AMPA de l’Institut Joan Guinjoan i un artista local.

El Concurs de Dibuixos té 6 categories amb un total de 17 premis, que consten d'un lot de llibres. Els dissenys són de creació lliure i han d'estar relacionats amb la diada de Sant Jordi. Aquesta edició, degut a les restriccions establertes per la Covid-19, s’ha dut a terme directament a les escoles del municipi enlloc d’habilitar l’espai a la plaça de l’Església durant la diada.

Pel que fa al Concurs de disseny de Punts de Llibre, les bases contemplen 3 premis que consten d'un lot de llibres o de material educatiu, així com la impressió dels dissenys premiats i la seva distribució a les escoles. 

Els guanyadors i guanyadores de les dues convocatòries recolliran els seus premis, aquesta tarda, a la plaça de l’Església, espai on avui se celebra la Diada de Sant Jordi amb les parades de roses i llibres del comerç local.

Podeu veure els dissenys guanyadors a la galeria d'imatges.