El 14è Mercat de Nadal i 2n Mercat d'Artistes, aquest cap de setmana

09/12/2019

El 14è Mercat de Nadal i 2n Mercat d'Artistes, aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, la plaça de l'Església acollirà el 14è Mercat de Nadal de Riudoms i el 2n Mercat d'Artistes riudomencs Mercart.

El dissabte 14, i a partir de les 11 del matí, tindrà lloc un taller de centres florals nadalencs i, a les 12, l'activitat de L'hora del conte es traslladarà de la Biblioteca Antoni Gaudí a l'Espai Jove per a què els infants gaudeixin amb l'espectacle "Una finestra al Nadal" a càrrec de  "L'Invisible. Companyia de titelles". A la tarda, es farà l'encesa de l'enllumenat nadalenc de la plaça i se servirà xocolata calenta, tot plegat acompanyat de música en viu a càrrec de "Gaudim Musicals"; de la coral "Petits cantors" de l'Escola Municipal de Música de Riudoms, que oferirà un concert de Nadal; de l'espectacle de playback del "Grup Independent d'Art"; i de la txaranga nadalenca a càrrec de "Band Tocats".

L'endemà, 15 de desembre, s'inaugurarà la "Ruta Gaudí Riudoms" amb un recorregut pels carrers del centre urbà. La ruta s'iniciarà a l'escultura d'Antoni Gaudí, al peu de les escales de la plaça de l'Església, a dos quarts d'onze del matí. El gegant Gaudí acompanyarà el recorregut amb motiu de la celebració del seu vintè aniversari.

El mateix dia, de dos quarts de dotze a la una del migdia, hi haurà una jornada de portes obertes al nou centre "Espai Teatre" situat a la 2a planta de l'Antiga Llar de Jubilats. El grup Dramèdia Teatre oferirà una visita teatralitzada.

De les deu del matí a la una del migdia, tothom que ho vulgui tindrà l'oportunitat de fer ballar els gegants de Riudoms. A les dotze, es farà l'espectacle familiar "M'he portat bé" a càrrec de la Companyia "La pantomima". A dos quarts de dues, la Colla Gegantera de Riudoms farà ballar els gegants. 

Horari del Mercat

El 14è Mercat de Nadal obrirà els dos dies de les 10 del matí a les 8 del vespre i on s'hi podrà trobar la qualitat, l'atenció personalitzada i la confiança dels comerços de Riudoms.

El 2n Mercat d'Artistes, organitzat pel CERAP amb la col·laboració de l'Ajuntament, estarà obert de les 11 del matí a les 8 del vespre i oferirà una extensa mostra de les creacions i dissenys d'artistes riudomencs. 

Riudoms amb La Marató de TV3

En el marc del Mercat de Nadal, cada any tenen lloc un seguit d'activitats solidàries amb La Marató de TV3. Durant els dos dies, es podrà visitar "El gran tió" i comprar una bossa de garrofes per als vostres tions o degustar una tassa de brou. De la mateixa manera, participant al taller de centres florals del dissabte 14 al matí i a la xocolatada solidària del dissabte a la tarda, també es podrà col·laborar amb La Marató de TV3.

El diumenge 15, a les sis de la tarda, tindrà lloc el tradicional "Bingo solidari" amb premis oferts pels comerços participants al Mercat de Nadal i de diverses entitats locals. Tots els beneficis aniran destinats La Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.