El CD Riudoms presenta el programa d’actes pel centenari del club

16/09/2022

El CD Riudoms presenta el programa d’actes pel centenari del club

Els membres de la comissió organitzadora del CD Riudoms, juntament amb membres de la junta, han presentat aquest dijous, a l’alcalde Sergi Pedret i a la regidora d’esports Inma Parra, el programa d’actes pel centenari del club.

Els actes ja van començar el passat 13 d’agost amb el 1er Trofeu del Centenari entre Casats & Solters i seguiran amb la Gala del Centenari que es realitzarà el pròxim divendres, 30 de setembre, a l’Auditori del Teatre del Casal Riudomenc. Des de llavors, i fins l’acte de cloenda previst per l’estiu del 2023, el programa preveu tot un seguit d’esdeveniments per celebrar els cent anys de l’entitat.

El CD Riudoms va néixer el 1923 de la mà del mossèn Francesc Duch Castanyé, tot i que no es va constituir com a club fins l’any següent, amb Joan Guinovart Manyé com a president. Els primers entrenaments es feien a la Plaça de l’Església i el primer partit conegut -contra el Mont-roig- es va perdre per 0 a 2. Des de llavors el club va mantenir una existència irregular, amb períodes d’inactivitat, fins a finals dels anys 60. A partir d’aquell moment el CD Riudoms s’estabilitza, debuta a 2a Regional i lluita per l’entrada a 1a Regional, una fita que aconsegueixen la temporada 1991 – 92. Dues temporades després tornà a baixar a 2a Regional, on es troba actualment.