El grup Xiula actuarà al Parc de Nadal

20/12/2018

El grup Xiula actuarà al Parc de Nadal

El Parc de Nadal de Riudoms obrirà els dies 28 i 29 de desembre amb un programa carregat d’activitats, jocs, tallers, esports i atraccions inflables per a infants i joves fins als 15 anys. La novetat d’enguany és l’actuació del grup musical Xiula el darrer dia del parc a les 19 hores.

El concert 

El grup Xiula és una experiència única d’animació musical, fan cançons, creen espectacles i en general, «lien pollastres importants» que animen a tot tipus de públic, segons explica la presentació al web oficial de la banda. Les temàtiques del grup estan «molt connectades al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat», destaca el seu currículum.

Actualment, formen la banda en Jan Garrido -músic, educador social i ànima del grup-, en Rikki Arjuna -també músic i educador social- , l’Adrià Heredia -músic de professió implicat en un munt de bandes- i en Marc Soto -músic i membre del grup La Sra. Tomasa-.

Horari del Parc de Nadal

L’horari del parc serà de tarda, de les 16 h a les 20 h, i el preu de l’entrada serà de 2 euros per als infants i joves de 2 a 15 anys. L’entrada és lliure per a menors de 2 anys i adults a partir dels 16 anys.

Col·laboradors 

El Parc de nadal és una iniciativa de la regidoria de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Riudoms i per a la seva organització compta amb la col·laboració de nombroses entitats locals: Club Patí Riudoms, CERAP (Colla de Diables, Secció de muntanya, Secció d’escacs i Ball de bastons), Associació Creació de Colors, AMPA Escola Beat Bonaventura Gran, AMPA Escola Cavaller Arnau, Associació el Trencadís, Rebels Football Riudoms i Kintus’01.