El Parc Infantil de Nadal de Riudoms obrirà els dies 27 i 28 de desembre

19/12/2019

El Parc Infantil de Nadal de Riudoms obrirà els dies 27 i 28 de desembre

Els dies 27 i 28 de desembre, el Parc Infantil de Nadal de Riudoms oferirà tot un conjunt d’activitats, tallers i atraccions inflables per a infants i joves fins als 15 anys, a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports.

Els infants i joves podran gaudir de més d’una desena d’activitats relacionades amb ornaments de Nadal, el reciclatge, els jocs de taula, els balls tradicionals, els instruments, la jardineria, el maquillatge, la gastronomia i l’art de pintar roba. A més, el Parc tindrà un scalextric, una zona infantil per a nens i nenes de 2 a 5 anys i una zona de nadons de 0 a 24 mesos. Aquest any, la Guàrdia Municipal de Riudoms també participarà al Parc amb un circuit d’habilitats físiques i tallers.

A l’exterior de les instal·lacions, hi haurà el rocòdrom, l’espai laser tag i el «Bateig de foc» que tindrà lloc el divendres 27, a les 6 de la tarda, a càrrec de la Colla de Diables i Diablons de Riudoms.

El Parc finalitzarà amb un espectacle musical a càrrec de l’animador infantil Jaume Barri, el dissabte 28 a les 7 de la tarda.

L’horari del Parc Infantil de Nadal

El Parc Infantil de Nadal obrirà dues tardes de les 16 h a les 20 h. El preu de l’entrada serà de 2€ per als infants i joves de 2 a 15 anys, i serà d’accés lliure per als menors de 2 anys i adults a partir de 16 anys.

La col·laboració de les entitats

Un any més, el Parc Infantil de Nadal està organitzat per la regidoria de Joventut i Lleure i per l’entitat Esplai del Casal Riudomenc. També compta amb la col·laboració de diverses entitats i associacions locals que dissenyen i ofereixen les activitats.

Enguany, hi participen el Club Patí Riudoms, CERAP (Colla de Diables, Secció d’escacs i Ball de bastons), Associació Creació de Colors, AMPA Escola Beat Bonaventura Gran, AMPA Escola Cavaller Arnau, Associació el Trencadís, Banda de Cornetes i Timbals de Santa Llúcia, Guàrdia Municipal de Riudoms i Kintus’02.