El Punt Òmnia del Baix Camp ofereix formació virtual de maig a juliol

06/05/2020

El Punt Òmnia del Baix Camp ofereix formació virtual de maig a juliol

El Punt Òmnia del Baix Camp posa en marxa una oferta de cursos virtuals sobre noves tecnologies de la informació que tindran lloc de maig a juliol en format setmanal a través de la plataforma de formació en línia TecnoAula. 

Els cursos disponibles per aquests mesos són els següents:

    • Processador de textos. Exercicis del processador de textos Writer de LibreOffice.
    • Crear la meva recol·lecció de receptes. Crea el teu propi recull de receptes de cuina. Aprèn a cercar receptes, a comentar-les i a crear el teu propi blog de receptes de cuina.
    • Crear la meva guia de viatges. Aprèn a crear una guia de viatge a Internet per visitar la ciutat que t'agradi.
    • Full de càlcul. Alguns exercicis de Calc, que és el full de càlcul de LibreOffice, per practicar els nostres coneixements.
    • Disseny de peces 3D. Si estàs familiaritzat en l'ús del programa FreeCAD, aquest curs t'ensenyarà a dissenyar peces en 3D, des dels dissenys més senzills fins als més complexos.
    • Crea la teva web amb el blog WordPress. Un curs per aprendre a tenir presencia pròpia a Internet, ja sigui en l'àmbit personal, com a associació, com a empresa, etcètera. Aprendràs a usar WordPress, un sistema de gestor de continguts que es fa servir per gestionar una de cada quatre webs que hi ha a Internet.
      
Trobareu el formulari d'inscripció a la TecnoAula en aquest enllaç. Les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda dels correus fins a completar el grup.

Per a més informació podeu enviar un correu a: riudoms@xarxaomnia.gencat.cat

> Enllaç a la pàgina web del Punt Òmnia Riudoms AQUÍ

> Enllaç a la plataforma TecnoAula AQUÍ