El taller «Parlem, Cuinem i Tastem» finalitzarà amb un «cara a cara»

22/03/2019

El taller «Parlem, Cuinem i Tastem» finalitzarà amb un «cara a cara»

La regidoria de Formació de l’Ajuntament de Riudoms tancarà el cicle de tallers sobre alimentació «Parlem, Cuinem i Tastem» amb un cara a cara entre l’experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras. El cicle que ha consistit en 3 sessions celebrarà el seu taller final el proper 26 de març a la Llar de Jubilats, al carrer Sant Jaume, número 2, de Riudoms a les 5 de la tarda.

El cicle, amb un notable èxit de públic en les dues sessions anteriors, finalitzarà amb un showcooking protagonitzat pels dos experts del món de l’alimentació. Un esdeveniment culinari que «no deixarà ningú indiferent», en paraules de la regidora de Benestar Social, Gent Gran i Formació, Montse Corts.

«Parlem, Cuinem i Tastem»s és un cicle organitzat en tres sessions mensuals que va començar al gener passat. És una formació oberta a tothom i gratuïta, en la qual s’han tractat temes per poder cuinar plats fàcils de preparar amb les proporcions de proteïnes, carbohidrats, lactis, etc. idònies per dur una dieta saludable amb productes de proximitat i de temporada.