Els dies 11 i 12 de desembre arriben el 16è Mercat de Nadal i el 3r Mercat d'artistes locals

01/12/2021

Els dies 11 i 12 de desembre arriben el 16è Mercat de Nadal i el 3r Mercat d'artistes locals

La Regidoria de Promoció Municipal organitza, els dies 11 i 12 de desembre, una nova edició del Mercat de Nadal de Riudoms. L'aparador més gran del comerç local serà a la plaça de l'Església a partir de les 10 del matí i durant tot el dia per poder preparar les festes nadalenques.

A més de comptar amb diverses parades dels comerços de proximitat, és un esdeveniment on s'hi podran trobar diferents propostes i activitats de caràcter lúdic, cultural i familiar de la mà de les entitats i associacions de Riudoms. Així mateix, se celebrarà la tercera edició del MercArt, mercat d'artistes locals que organitza el Centre d'Estudis Riudomencs "Arnau de Palomar" (CERAP).

Com cada any, el Mercat de Nadal també és solidari i se suma a La Marató de TV3 per a la qual s’han organitzat activitats per recaptar fons per a la investigació en salut mental.

Actes previstos per dissabte 11 de desembre:

11.00 h TALLER DE CENTRES FLORALS DE NADAL. A partir de 12 anys. Tot l’import recaptat anirà destinat a LA MARATÓ. INSCRIPCIONS: el mateix dia a la parada de l‘Ajuntament.

12.00 h L’HORA DEL CONTE. ESPECTACLE “XIRIMIRI DE CONTES I CANÇONS” A CÀRREC DE LA COMPANYIA EN CLAU DE CLOWN. L’activitat L’hora del conte de la Biblioteca Antoni Gaudí canvia d’espai amb motiu del Mercat de Nadal i per commemorar el 30è aniversari de la biblioteca.

13.00 h BALLADA A CÀRREC DEL BALL DE BASTONS DEL CERAP

17.30 h TALLER D’ESTAMPACIÓ AMB SERIGRAFIA EN DIRECTE

18.00 h NADALES A CÀRREC DE LA CORAL “PETITS CANTORS”. A càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Riudoms i encesa de l’enllumenat de Nadal a la plaça.

18.30 h XOCOLATADA SOLIDÀRIA. Tot l’import recaptat anirà destinat a LA MARATÓ.

19.00 h PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA CUINA DE MARIA POCH CONSTANTÍ, EL CICLE DE L’OLIVERA” La presentació anirà a càrrec de les autores Gisela Alcón, Glòria Mohedano, i Mateu Salvat, fotògraf del llibre. Amb la participació de Jaume Solé, Xef Executiu de Port Aventura, un dels prologuistes del llibre.

20.00 h PLAYBACK A CÀRREC DEL GRUP INDEPENDENT D’ART

Actes previstos per diumenge 12 de desembre:

11.00 h MÚSICA EN VIU: GAUDIM EL NADAL A CÀRREC DE GAUDI’M

12.00 h DEGUSTACIÓ I TAST D’AVELLANA A CÀRREC DE JAUME SALVAT Quin gust tenen les avellanes? INSCRIPCIONS: el mateix dia a la parada de l‘Ajuntament. Accés lliure. Aforament limitat.

12.45 h DEGUSTACIÓ I TAST D’OLI D’OLIVA A CÀRREC DE L’EUDALD SALVAT. No tots els olis són iguals. Vine a comprovar-ho. INSCRIPCIONS: el mateix dia a la parada de l‘Ajuntament. Accés lliure. Aforament limitat.

13.30 h BALLADA DE GEGANTS A CÀRREC DE LA COLLA GEGANTERA DE RIUDOMS

17.30 h TALLER D’ESTAMPACIÓ AMB SERIGRAFIA EN DIRECTE

18.00 h BINGO SOLIDARI. Amb premis oferts pels comerços participants al Mercat de Nadal i el Mercat d’artistes locals. Tot l’import recaptat anirà destinat a LA MARATÓ 2022